Betan för For Honor börjar den 9 februari

https://www.youtube.com/watch?v=Jh1-YxNJxX

Den 14 februari släpps Ubidoft emotsedda PvP-lir For Honor på PS4, Xbox One och PC. Men innan dess bjuds spelare på en liten försmak av vad som komma skall. Den 9 februari går spelets öppna beta live.

Är du sugen på att se mer av spelet så kan vi tipsa om en episk batalj mellan kändisar som Lauren Cohan, Jason Momoa, Alfie Allen och Demetrious Johnson samt en hel del kända Twitch-streamers. Eventet går av stapeln den 7 februari kl 23.00 och går att bevittna på den officiella Twitch-kanalen.

Betan, som pågår 9-12 februari kommer att innehålla det nya spelläget Elimination där två lag om fyra spelare tävlar om att vara herre på täppan. Övriga lägen som blir tillgängliga under betaperioden är Dominion, Brawl och Duel samt nio spelbara karaktärer ur fraktionerna Riddare, Samurajer och Vikingar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.