Öppen beta till For Honor: Startar idag!

Ubisoft har släppt sin senaste trailer till For Honor. Denna gång är videon, titulerad ’In the Battle’, en CGI-video som låter tittare förflyttas till slagfältet med 360-funktionen. Med den här upplevelsen introduceras spelare ytterligare till riddarna, samurajerna och vikingarna, som konstant är i konflikt.

Spelare som vill uppleva den skoningslösa närstriden kan nu ladda ned den öppna betan som startar idag. Betan kommer vara öppen under helgen, från den 9:e, fram till den 12:e Februari. Betan kommer innehålla ett nytt spelläge, ”Elimination”, och ger spelare till gång till nio olika karaktärer, tillsammans med tre andra spellägen. Två av dem är ”Dominion” och ”Brawl and Duel”, Vid släppet av For Honor kommer spelare få tillgång till hela tolv karaktärer, fem olika multiplayer-lägen, samt ett Story mode.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.