World of Warplanes får sin största uppdatering hittills

Men ännu ingen cockpit-vy

MMO-spelet World of Warplanes får i och med releasen av version 2.0 sin största uppdatering hittills. Bland nyheterna finns helt nya spellägen och en ny klass; bombare.

I det nya Conquest mode lämnar spelet det traditionella team deathmatch-läget till att fokusera mer på samarbete. Individuell skicklighet kommer att ha mindre betydelse i det nya läget. Istället är det lagkompositionen som blir nyckeln till framgång.

Nu kan du också flyga de något större bombplanen, en klass som varit efterfrågad länge. Bombarna har en specifik roll i varje uppdrag.

Spelet får dessutom ny dynamik och förbättrad grafik. Något som dock saknas är ett renodlat cockpit-läge och så läge spelet håller sig till arkadflygning så lär de riktigt inbitna flygfantasterna lysa med sin frånvaro.

Är du nyfiken på World of Warplanes så går det att ladda ner gratis från den officiella hemsidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.