Bildesign till Need For Speed Heat

Ghost Games och EA har sett en hel del nya bilar, ihopsnickrade av spelare via NFS Heat Studio, appen som låter fans skapa sina egna vrålåk till Need for Speed Heat. Förra månaden kom det in siffror som visade på att spelare har ägnat i genomsnitt 24 minuter på att skapa sin drömbil, vilket har resulterat i över två miljoner bilar som skulle ha fått Xzibit att nicka medgivande under sin karriär. Eller inte. Vissa har idéer som gör sig bäst i en låda, undanstoppade i en mörk garderob med lås, men vilka är vi att döma?

För att fira kreativiteten har fem fans fått delta i NFS Heat Studio Showcase-tävlingen som har valt ut deras unika designs för släpptrailern. Över 100,000 fans blev utvalda att få sin egna version av trailern, med sin design på protagonistbilen. Har ni inte sett den officiella trailern än finns den här ovan.

Need for Speed Heat skickar ut spelare i Palm City, en helt ny öppen värld (stad?) som låter street racers tävla i olika event för diverse belöningar. För de mer vågade kan de tävla i nattrace för att höja sin status på gatan.

Need For Speed Heat kommer den 8 november till Xbox One, PlayStation 4 och PC. Spelare kommer kunna skräddarsy över 120 bilar, bland annat den hybrid-elektriska prestandabilen Polestar 1. Om du känner suget efter att designa en uppenbarelse (eller en styggelse) till bil kan ni göra det via appen som finns på App Store och Google Play.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.