Need for Speed Heat sladdar in den 8 november

De första spelsekvenserna presenteras på Gamescom nästa vecka

Nytt, större och bättre. Så låter det när EA berättar om nästa spel i Need for Speed-serien. Palm City heter den nya världen där bilfantaster möts för att göra sig ett namn på racerbanan. Dagtid tävlas det i Speedhunters Showdown där seger ger ett tillskott i kassan. Pengar som sedan kan användas för att uppgradera bilarna. På natten är dock förutsättningarna annorlunda. I olagliga streetrace gäller det inte bara att komma först över mållinjen. Blir du haffad av snuten tar de allt du tjänat. Men det är på natten du bygger ditt rykte.

Need for Speed Heat är utvecklat av göteborgsstudion Ghost. Spelets Creative Director Riley Cooper berättar att utvecklarna lyssnat på fansen. Därför finns det nu ännu fler bilar, mer utmaningar och större möjlighet att mecka med ditt fordon än någonsin tidigare. Need for Speed Heat släpps den 8 november.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.