Bli en del av historian i Assassin’s Creed IV

Ubisoft har bestämt sig för att ge 137 lyckliga fans chansen att bli en del av en liten bit historia från sitt kommande spel Assassin’s Creed IV: Black Flag. Konsnärer från konstskolan Beaux-Arts i Paris kommer nämligen att måla en oljetavla på hela 2.3 x 4.5 meter som kommer att ställas ut mellan den 4 november till den 3 december, och de spelare som blir utvalda kommer förevigas genom att målas in i denna tavla.

För att deltaga i denna lilla kampanj så behöver man bara ladda upp en bild på sig själv där man visar, jag citerar, ”så mycket känsla och passion” som man bara klarar av. Detta gör man genom att besöka tävlingssidan, välja vilket ansikte man vill ha på tavlan, ta en bild med sin webbkamera och hoppas att man vinner!

Besök den officiella tävlingssidan

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.