Bli världsmästare i CoD: Ghosts

Major League Gaming

Activision och Xbox gör gemensam sak och arrangerar världsmästerskap i Call of Duty: Ghosts. Via kval i olika kontinenter kommer de bästa lagen sållas ut till en 32-lags turnering som kommer visas via Major League Gaming (MLG) och Xbox Live. Förutom titeln världsmästare finns även hela en miljon dollar i den totala prispotten. Denna CoD-turnering är också den första att ta klivet in i den nya generationen då den spelas på Xbox One.

Känner du dig sugen att anmäla ditt lag till de nordiska kvalen går det att göra här. Anmälan kräver ett användarkonto på MLG men sedan är det fritt fram att försvara den svenska äran i CoD-VM. Nionde februari går kvalet av stapeln.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.