Massor av interaktiv TV på din Xbox

Från och med juni i år kommer Xbox att lansera sin interaktiva TV-tjäns: Xbox Originals. Det är dock inte sagt om Sverige är inkluderat i den angivna tidsramen. Även om det låter som ett samlingsnamn för gamla klassiska Xbox-spel erbjuder denna tjänst en uppsjö av unika program som enbart går att uppleva på Xbox 360, Xbox One och andra Microsofttekniker. Detta inkluderar bland annat en Halo-serie som självaste Steven Spielberg är med och producerar tillsammans med 343 Studios och en serie om street-football där fotbollsstjärnorna Thierry Henry och Edgar Davids reser runt på världens gator för att hitta talanger. Förutom dessa serier har Xbox flera under produktion och alla programmen skall vara interaktiva och anpassade till programmets art.

Vad exakt allt detta betyder i praktiken och vad det kommer kosta vet vi ännu inte men det är tydligt att Microsoft vill att Xbox ska bli den allt-i-allo mediemaskin de säger att den är. Observera att det är oklart om tjänsten kommer vara tillgänglig i alla regioner när den lanserar eller om vi i Sverige får vänta. Om ni är intresserade kan ni läsa mer på Xbox sajt.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.