Blizzard bullar upp. Nyheter för Overwatch, WoW och Hearthstone

Den här veckan fixar Blizzard fredagsmyset med besked. Overwatch får en ny hero, Hearthstone nya kort och World of Warcraft en massa påhitt i samband med att spelet firar sin trettonde födelsedag.

Overwatch

Precis nu har den nya support-karaktären Moira tagit steget från PTR till vanligt spel. Genetikgeniet Moira kan hela och skada med strålar liknande Symmetras eller Mercys, teleportera som nåt mellanting mellan Reaper och Tracer och slänga stora studsande bollar som egentligen inte liknar något vi tidigare sett. Som kuriosa kan också konstateras att hon till utseendet verkar vara en kombination av David Bowie och Jamie Lee Curtis och att hon springer som Naruto. Jeff Kaplan beskrev i samband med utannonserandet på Blizzcon 2017 Moira skämtsamt som ”OP A F”. Det återstår att se hur väl det stämmer… Mer information finns på Moiras officiella hero-sida.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Den 20 november klockan 20:00 streamas den första card-revealen för Kobolds & Catacombs, med Brian Kibler och speldesigner Peter Whalen. Streamen kan ses på den officiella Twitch-kanalen.

World of Warcraft

Mellan 16 och 30 november har World of Warcraft diverse specialinnehåll för att fira spelets trettonde födelsedag. Spelare som loggar in erhåller en tidsbegränsad födelsedagspresent, vilken bland annat innehåller föremål som ökar rep och XP samt utökade möjligheter att tjäna Timewarped Badges. Spelare med level 60+ kan också fira med att kämpa mot kända världsbossar som Lord Kazzak och Azuregos.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.