Mastodontäventyr väntar i Hearthstone

Häng på när Hearthstone tar farväl av Year of the Raven och välkomnar Year of the Dragon!
För första gången kommer Year of the Dragon innehålla en årslång berättelse som fortskrider genom tre expansioner.

Den första expansionen påbörjar ett nytt år i Hearthstone och skakar om metan med en ny uppsättning kort och en mångfald av valmöjligheter för standardformatet.

Från den brinnande avgrunden i Blackrock Depths, till de oförlåtande prövningarna i Rastakhan’s Rumble har Hearthstone varit en plats för en mängd enspelarupplevelser. Under 2019 kommer ännu mer för spelare som älskar PvE, med robusta soloäventyr som innehåller olika utmaningar och spellägen. Det kommer nya spelbara karaktärer och en variation av nya belöningar, bl.a. card backs och card packs.

Årets första expansion är planerad för april. Det tillhörande soloäventyret, som är större än någonsin tidigare, kommer i maj. Det första kapitlet spelar från perspektivet av en mystisk magiker. Det kommer vara gratis, men kan även köpas för ca 150 kr, eller 700 in-game gold per kapitel.

Varje kapitel innehåller två nya spelbara karaktärer, alla med sina egna hero powers.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.