Blizzard har hintat om nästa event i Overwatch!

Blizzard lade för ett litet tag sen ut lite kryptisk information på Overwatch Twitterkonto. Inlägget som kan ses här nedan har fått sällskap av en kort video som inte heller den avslöjar speciellt mycket. En sak är dock säker – vi får veta mer den 11 april. Om en vecka med andra ord.

Som vanligt är spekulationerna många. Det är troligt att årets andra event kretsar kring det mytomspunna Omnic Crisis och att det finns en djupare story bakom händelserna. Skarpsynta spelare har också noterat att vi skymtar ett nytt skin för Tracer i videon samt kanske en eller två nya banor. Vi lär få veta mer inom en snar framtid och vi på Varvat lovar att hålla er uppdaterade.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.