Julen har kommit till Overwatch

Idag kom uppdateringen till Overwatch som ger oss en massa julgodis i form av skins, voice lines, highlights med mera. Vi har även fått den nya Symmetran, så nu är det bara att börja skölda loss i attackmatcher med henne.

För att se en hastig (och väldigt improviserad) genomgång kan ni ta en titt på videon här nedan, där vi tittar igenom skins och kartor för första gången. Vi lämnade sprays, highlight och victory poses utanför då vi inte vill avslöja allt för er. Efter att ha väntat som en otålig femåring på julafton på detta var vi lite väl exalterade, så ha överseende med vårt rabblande!

Utöver de kosmetiska nyheterna har arkaden fått sig en liten uppdatering också. Nu kan ni spela Mei’s Snowball Offensive och Winter Mystery.

I Mei’s Snowball Offensive möts tolv spelare, sex i varje lag, där alla spelar Mei. För att besegra motståndarna kastar ni snöboll på varandra, men sikta väl – du kan bara kasta en snöboll åt gången och måste ladda om i de snöhögar som finns på kartan.
Winter Mystery tar plats på de två julkartorna, Hanamura och King’s Row, där ni får slumpmässiga hjältar vid spawn. Besegra motståndarlaget i assault eller payload, precis som vanligt.

Winter Wonderland kommer vara aktivt fram till den andra Januari, så det är bara att börja spela!

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 1

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.