Blizzard kränger ut grymma Diablo IV-elgitarrer hos valda återförsäljare

Snart har en månad passerat sedan releasen av Diablo IV. Ligger Blizzard på sofflocket och håvar in berömmelsen bekymmerslöst? Nej, man lägger i ytterligare en växel och fläskar på rejält! Nyligen avslöjade bolaget att man i samarbete med gitarrbyggaren Pat Campolattano och återförsäljaren Jackson Custom Shop satsar på en jädrans grym elgitarr av sällan skådat slag.

Under arbetsnamnet Jackson Diablo IV Kelly får köparen den oerhörda lyckan att lira så att fingrarna blöder på den mahogny-behandlade träpanelen. Dregla över det handmålade Lilithgram-mönstret och njut av tonerna från de skickligt ihopsatta strängarna över gitarrhalsen.

Såklart du vill ha den! Då gäller det att snabbt som attan att boka ett exemplar i någon av Jackson Custom Shops valda återförsäljare online. Men skynda dig för gitarren finns i en mycken sparsam upplaga!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.