Blizzard väljer ut spelare för att förhandstesta Diablo IV

Säg Diablo IV för vilken rollspelsnörd som helst och du får vederbörande att närmast fnissa hysteriskt. Föreställ dig lyckan när den nörden får chansen att förhandstesta spelet innan försäljning – och komma med synpunkter till utvecklaren vad som behöver förbättras.

I dagarna kommer en av världens största spelutvecklare – Blizzard – att välja ut ett antal lyckliga själar som får den stora äran att göra just det. Dock inte hela spelet utan enstaka bitar som rör slutskedet av produktionen. De spelare som satsat en ”significant amount” av speltid på tidigare titlar i serien kan kommas att kontaktas av bolaget för en inbjudning till den stängda förhandstestningen.

Blizzard har lagt ut all information om eventet på sin blogg. Avsätt lite tid och läs igenom raderna för att få ett hum om vad som krävs för att kvalificera sig till antagningen. Satsningen äger rum på samtliga konsoler (förutom Switch) och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.