Nästa år kommer Diablo IV

Diablo slog ned som en bomb när det första spelet släpptes 1997. Kritiker världen över älskade rollspelet som tog spelaren djupt ned i allsköns grottor och katakomber för att slåss mot demoner. Nu är det åter dags att stifta bekantskap med underjordens mörker.

Nästa år kommer Blizzard att släppa det fjärde kapitlet i den berömda serien. Bolaget avslöjar också att satsningen – utöver PC – kommer till dagens konsoler. Switch får tyvärr ingen portning i dagsläget. Av att döma av de släppa pressbilderna så har vi något att se fram emot när det nya året nalkas.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.