Starcraft firar 20 bast!

Dags att ge sig ut i rymden och skrika tills någon hör dig igen!

Hujeda mig sånt spel det var, ej bättre tänkas kan! Jag föreställer mig att Chris Metzen sjöng detta för sig själv imorse när ett av hans forna studio Blizzards spel Starcraft fyllde jämnt idag!

Det är alltså stort firade över alla spel och om du loggar in på de olika spel som Blizzard gjort så kommer du få en överraskning! I själva Starcraft får du nya skins till till spelarpanel, porträtt som visar 20 år av Starcraft och annat gott. Självfallet så kommer det finnas mer saker att hämta, dock tänker jag inte avslöja allt av det goda här! Vill ju inte förstöra överraskningen.

Däremot så måste jag påpeka att jag personligen tycker att det är oerhört kul när utvecklare gör en sån här grej. Ge lite till fansen samtidigt som dem själva får tillfälle att bara vara stolta över sitt spel. Det är redigt trevligt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.