Blizzard utannonserar erbjudande för World of Warcraft: Legion

Blizzard har låtit meddela att de spelare som förköper den kommande expansionen World of Warcraft: Legion får tillgång till den nya hjälteklassen Demon Hunter innan releasen den 30 augusti. Dessutom får dessa spelare en level 100-booster för att snabbt kunna komma in i det nya materialet.

Förköpen ger också lite annat smått och gott till Blizzards andra spel, som ett riddjur till Heroes of the Storm, porträtt till StarCraft II och transmogrifieringar till Diablo III.

Mer information om hjälteklassens tillgång kommer närmare release. Vad som är säkert just nu är att erbjudandet endast gäller en karaktär per server och att servern redan skall ha en level 70 karaktär.

World of Warcraft: Legion är ett mörkt kapitel i Azeroths historia och handlar om när häxmästaren Gul’dan släpper lös en demonisk invasion på världen. För att rädda Azeroth måste hjältarna bemästra nya artefakter och sluta en pakt med de fruktade Illidari, följeslagare till Illidan Stormrage.

wowlegionbackground

World of Warcraft: Legion släpps den 30 augusti till PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.