Bloober Team slår sig samman med Private Division – utvecklar nytt skräckspel

För den insatta är den polska indie-studion Bloober Team kanske mest kända för sina skräckspel Layers of Fear, The Medium, Observer och Blair Witch. Nu avslöjar Private Division i ett pressmeddelande att de båda företagen ingått ett partnerskap och att Bloober Team jobbar på ett helt nytt, ännu inte namngivet, skräckspel i survival horror-genren. Tanken är att Private Division skall bidra med finansiering och mentorskap, men att indiestudion själva skall producera den kommande titeln som senare publiceras av Private Division .

I samma veva firar Private Division fem år som bolag och i videon ovan berättar de om om flera partnerskap och kommande spel. De avslöjar också att de har även skapat Private Division Development Fund vars syfte är att finansiera mindre spelutgivare och hjälpa dem att själva ge ut sina skapelser.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.