Street Fighter VI har fått ett släppdatum

För er som ser fram emot den sjätte upplagan av slagsmålsserien finns det en förbeställning att lägga, vilket kommer med diverse godis. Alla som förbeställer Street Fighter VI kommer få alternativa färger för Chun-Li, Jamie, Manon, Dee Jay, Juri och Ken (Outfit 1).
Digitala förbeställningar till PlayStation 4+5 kommer, utöver färgerna, även exklusiva föremål, som 18 in-ametitlar, samt 18 stickers med artwork föreställande de olika kämparna. De tre förbeställningsutgåvorna som finns tillgängliga är:

  • Standard Edition (fysisk/digital)
    Innehåller grundspelet, med Fighting Ground, World Tour, Battle Hub, och de 18 launchkaraktärerna
  • Deluxe Edition (digital)
    Innehåller grundspelet och Year 1 Character Pass (innehåller fyra karaktärer), färger 3-10 för var och en av Year 1-karaktärerna (Outfit 1). En bonus på 4,200 Drive Tickets för in-gameköp.
  • Ultimate Edition (digital)
    Innehåller grundspelet och Year 1 Ultimate Pass, som innehåller saker från Year 1 Character-passet, två extra costumes och deras alternativa färger för Year 1. Två banor, samt 7,700 Drive Tickets.

I Street Fighter VI får vi även återbesök av en gammal klassisk kämpe – Dee Jay. Med sig har han tre nykomlingar i form av Manon, Marisa och JP.

Dee Jay dök upp för första gången i Super Street Fighter II. Dee Jay är en världskänd musiker (jämförelse: Lucio, Overwatch) som även har en passion för fighting. Dee Jay kommer tillbaka med sina signaturmoves som låter rutinerade spelare snabbt bli varm i kläderna. Tekniker som Air Slasher, Double Rolling Sobat, Machine Gun Upper och Jackknife Maximum återkommer, samt några nya moves. Besök Bathers Beach, Dee Jays bana i Street Fighter VI.

Manon är en supermodell och världmästare i judoka. Manon har bestämt sig för att bli världens starkaste modell. Hennes eleganta moveset bjuder bl.a. Manège Doré, Renversé, Pas de Deux, med mera. Hitta henne i Fete Foraine-banan i Frankrike.

Marisa är en stigande talang inom juveldesign. Med rötter från Italien har hon ett släktträd som sträcker sig in hos de grekiska krigarna. Hon är ett hårt packat paket muskler och hennes använder sig av tekniker som Gladius, Scutum, Quadriga kick, och Goddess of the Hunt. Marisas tar plats i Colosseo.

JP är ledare för en internationell, filantropisk organisation som har många framgångsrika investeringar i bältet. Han är mannen bakom Nayshalls framgång. Han har en katt som heter Cybele. JP möter dig med tekniker som Departure, Torbalan, Embrace grab och den destruktiva Interdiction.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.