Bloodstained har fått ett releasedatum

Koji Igarashis nya IP, Bloodstained: Ritual of the Night, har hägrat på horisonten ett tag nu. Det började som en kickstarter, där de nådde sitt mål med råge. Detta ledde till utvecklingen av det fantastiska prequel-retroäventyret Bloodstained: Curse of the Moon som ett stretchgoal. Snart får vi ta del av huvudtiteln.

Kritik leder till förbättringar

Efter att ha visat upp spelet har communityt reagerat. Och det med relativt hårda, men rättvisa, ord. Spelet har kritiserats för att kännas som ett mobilspel, ha oinspirerande och bristande grafik, med mera, så Koji Igarashi tog upp utmaningen med sitt 505 Games och förbättrade det visuella ordentligt. Personligen hade jag inga problem med hur det såg ut tidigare, då jag hoppas på att få ett gamepalyspel, med vidareberättelsen av Curse of the Moon. Med det sagt så var det lätt att se att spelet hade utrymme för förbättringar, vilket nu verkar ha skett.

Bloodstained: Ritual of the Night kommer släppas till PC (Steam, GoG), Playstation 4 och Xbox One den 18 juni.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.