Persona 5 sviker på Alla hjärtans – försenas till april

Förseningen är inte till den första april, det hade varit ett sorgligt skämt. Plåster på såren erbjuds i form av japanska röster.

Alla hjärtans dag är räddad! Eller inte. Atlus USA har beslutat att skjuta upp den västerländska premiären för Person 5 från den 14 februari till den 4 april 2017. Förseningen beror på, enligt Atlus USA, en hängiven lokaliseringsprocess och rigorösa kvalitetskontroller.

En positiv nyhet är att spelet får ett gratis tilläggspaket med japansk översättning (originalspråket) att ladda ner. Röstinställningen placeras som en separat nedladdning för att minimera logistiken av Persona 5. Vi vill ju inte ha ytterligare förseningar.

Persona 5 släpps alltså den 4 april 2017 på Playstation 3 och 4 i samtliga västerländska regioner.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.