Bright Memory: Infinite – kanske det snyggaste spelet till Xbox Series X

Bright Memory: Infinite var nog det snyggaste de visade upp på Xbox 20/20 förra veckan - och till skillnad från ett visst lönnmördarspel hade det gameplay.
Bright Memory: Infinite är ett FPS på crack och vi älskar det!

Som en blixt från klar himmel slog Bright Memory: Inifinte ner mitt i Inside Xbox och deras premiärvisning av kommande spel på Xbox Series X. Jämfört med alla meh – och besvikelsen som var Assassin’s Creed Valhalla – var jag nog inte den enda som tappade hakan när Bright Memory: Infinite blev utannonserat.

Mellan den ursnygga grafiken (som använder DirectX Raytracing), snabba actionsekvenserna och vrickade temat av tidsförvrängningar kan jag inget annat än häpna när jag tittar på trailern. Svärd och automatvapen, övernaturliga egenskaper, en änterhake och racerbilar. Det här spelet ger intrycket av att ha alla former av action och det väcker en nyfikenhet inte många actionspel gör längre.

I Bright Memory: Infinite tar du rollen som Shelia, medlem i Organisationen för övernaturlig forskning, med tillgång till teknologi mer avancerad än militärens. Shelia måste strida mot samurajer och soldater malplacerade i tiden, navigera ett tidsresande rymdskepp och utforska ett maskhål som uppenbarat sig på jorden för att rädda sig själv och världen.

Du kan läsa mer om Bright Memory: InfiniteXbox hemsida.

Just nu finns ett spel vid namn Bright MemorySteam som på sätt och vis är originalspelet. Om du köper Bright Memory får du tillgång till Infinite när det släpps – på Steam dock.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.