Bruce Lee är med i nästa UFC

[youtube id=”y9keNVYmERI” width=”600″ height=”350″]

EA Sports meddelar att Bruce Lee kommer att ta ett historiskt kliv in i oktagonen i EA Sports UFC. Spelet börjar säljas i Sverige den 19 juni. Spelare kan förboka spelet redan idag för att få åtkomst till Bruce direkt vid release, eller så kan de spela igenom karriärläget på Pro-nivå för att låsa upp honom. Spelarna kan fightas med legendaren i fyra olika viktklasser för att testa hans skicklighet mot UFC:s allra bästa.

Jag är glad över möjligheten att kunna ta min far till ett TV-spel! Det är spännande att fansen nu kan interagera med honom på ett helt nytt sätt. Utvecklarteamet bakom EA Sports UFC har varit helt fantastiska att arbeta med och de har gjort ett otroligt jobb med att återge min fars utseende och stil. Jag tror fansen kommer att älska chansen att få uppfylla en fightingfantasi genom att spela som Bruce Lee i det nya UFC-spelet.
Shannon Lee, Bruce Lees dotter, CEO of Bruce Lee, LLC och styrelseledamot av Bruce Lee Foundation.

EA Sports UFC släpps den 17 juni till PS4 och Xbox One.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.