The Elder Scrolls Online: Morrowind – se nya Warden i action

Den 6 juni bär det av mot Morrowind, på samma gång introduceras skogstrollkarlen the Warden.

I århundraden har de mystiska druiderna hållit sig gömda, men nu, när världen balans hotas i Morrowind, träder de fram med sina mäktiga krigsbjörnar för att ta sig an hotet. Wardens som de kallas, besitter både offensiva och defensiva krafter sprungna från naturens element. De kan även frammana helande växter från jorden för att ta hand om skadade kompanjoner. Precis som de andra klasserna i ESO är det möjligt att helt skräddarsy sin Warden med egenskaper och stridsfärdigheter efter egen spelstil. The Warden har tre inriktningar, damage, defense och healer, vilket du kan specialisera dig i eller blanda.

The Elder Scrolls Online: Morrowind är ett expansionspaket till onlinerollspelet The Elder Scrolls Online som sedan 2015 varit buy-to-play. I denna expansion kallar halvguden Vivec på Tamriels alla hjältar att samlas i Vvardenfell för att hjälpa stoppa den komet som hotar att förinta landet och större delar av världen. Äventyr, loot och ära väntar i det hett efterlängtade Morrowind som släpps den 6 juni till samtliga format. The Elder Scrolls Online: Morrowind släpps i flera utgåvor som du kan läsa mer om här.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.