Bygg din egen pansvarvagn i Arms Trade Tycoon: Tanks

Militärintresserad och alltid gått i tankarna att bli en vapeningenjör av stora mått mätt? Då är det dags att sluta drömma och ansluta dig till armén av kunniga ingenjörer, redo att ta erövra världen på larvfötter.

Nyligen utannonserade Microprose sitt senaste alster Arms Trade Tycoon: Tanks. I den här världen klär du dig rollen som vapendesigner i syfte att utforma en pansvarvagn som ska säljas till högsterbjudande. Utanför fabriken finns en rad nationer som vill spendera summor för dina massförstörelsevapen, redo att vinna nästa krig. Se till att tillfredsställa kundernas önskemål och leverera inom utsatt tid för att ditt rykte ska växa.

Än så länge ligger spelet på ritbordet och behöver ekonomiskt stöd. Vill du stödja utvecklingen av titeln så har Microprose skramlat in till en insamling via Kickstarter. Varför inte bidra med en slant om du är sugen att få utlopp för dina dieseldoftande monstervagnsdrömmar?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.