The Game Awards 2021 öppen för omröstning

The Game Awards får nog kallas för spelindustrins Oscars-gala, och nu har turen kommit till 2021 års upplaga, vars omröstning nu är öppen för allmänheten. Du kan sedan ett par dagar tillbaka logga in med ditt Facebook- eller Twitter-konto (bland andra) och lägga dina röster. I år är det 30 kategorier som alla ska få en vinnare, varav esporten står för fem.

Tungviktarna är som vanligt årets bästa regi, bild, musik, narrativ, och årets generellt bästa (GOTY), men förutom det har så klart flertalet genrer sin egen kategori. Bland de mer udda fåglarna finns årets indiedebut, årets tillgänglighetsinnovation och årets VR/AR. Inga nya kategorier i sig, men frågan är om de får någon vidare skärmtid.

The Game Awards 2021: de 30 kategorierna.

The Game Awards 2021 kommer att gå av stapeln den 10 december i Microsoft Theater, Los Angeles, mellan klockan 01:00 och 04:00 svensk tid. Den kan ses live på bland annat YouTube.

Vilka kommer du att rösta på? Kommer du att ha uppesittarkväll för att kolla? Med tanke på att det ryktas och spekuleras kring om Zelda kanske kommer att få lite härlig skärmtid på plats kan det vara i de flesta gamers intresse att ha strömmen redo. Natten brukar dessutom kantas av flera utannonseringar och allmän hajpgenerering, så är det nog värt att åtminstone ha på som vaggvisa medan man lullar bort i sömn.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.