Call of Duty WWII har fått sin revealtrailer!

Nu är stenen i rullning på allvar! Call of Duty WWII går tillbaka till rötterna och Slegdehammer Games har smaskat ut sin trailer för spelet! Den är fullständigt bombastisk, ungefär precis så som vi har förväntat oss när det kommer till CoD och grafiken ser helt makalös ut med tanke på allt som händer i omgivningen.

Det utlovas fläskiga strider i multiplayer, där ett av lägena man kan spela i såklart erbjuder zombies, denna gång direkt hämtade från Nazityskland (även om alla zombies generellt ogillar levande människor, så kan ni ju bara tänka er vilket hat som genomsyrar denna typ).

För den ensamme spelaren utlovas också en riklig kampanj där du axlar rollen som soldat under ett av de värsta och blodigaste krigen någonsin. Förvänta dig en och annan intensiv dödsmarsch när du banar din väg genom nazister och deras hejdukar!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.