Spela första timmen gratis i Prey

Den 5 maj släpps Bethesdas efterlängtade Prey som stått i rampljuset den senaste tiden i spelpressen. För att haussa intresset har utvecklaren lanserat ett erbjudande ingen gamer kan tacka nej till – nämligen att få spela första timmen gratis innan spelsläppet. Demot kan laddas ned på Playstation Store och Xbox Store.

Gratiskampanjen gäller från och med idag fram till lanseringsdatumet. Passa också på att spana in den nya trailer som Bethesda och Arkhane Studios har skickat ut i samma vända.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.