Call of Duty: WWII får egen Alexa skill

Idag (19 april) lanseras en egen skill (som en app, men för virtuella assistenter som använder Amazons Alexa-system) för Call of Duty: WWII. Call of Duty Skill är tänkt att användas som en plattform för enklare nätverkande spelare emellan, analysverktyg för att förbättra spelares prestation och assistent för att hålla reda på spelframsteg och liknande. Med hjälp av AI och maskininlärning kan den bland annat hålla reda på statistik, ge tips för bättre spel, visa vilka vänner som är online och belysa kommande events och uppdateringar. I första skedet lanseras en engelskspråkig variant i USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Nya Zeeland, med planer på att utöka till franska och tyska senare. Vi lär få vänta ett tag på en svenskspråkig variant då Alexa ännu inte stöder svenska.

Du kan läsa mer om Call of Duty Alexa Skill här

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.