Call of Duty: Ghost Onslaught DLC nu på Xbox Live

Först ut, på Xbox Live för Xbox One och Xbox 360, kommer nu det första av en serie DLC paket till Call of Duty: Ghost. Onslaught DLC:n innehåller fyra nya multiplayer arenor, ett två-funktionsgevär och den första narrativa episoden av Extinction som heter Nightfall. Som ni vet är Extinction överlevnads-läget för fyra spelare där man skjuter ner anstormande rymdvarelser och försvarar kontrollpunkter. Men detta är en story-baserad utveckling på det hela där en grupp av spelare tillsammans ska undersöka vad som hänt vid en forskningsanläggning i Alaska.

Vad har ni sett fram emot, de nya banorna i multiplayer eller Nightfall? Skriv gärna i kommentarerna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.