Devastation till Call of Duty: Ghost först till Xbox 3 april

Det är nog bäst att vi vänjer oss, Xbox har första tjing på all DLC till Call of Duty: Ghost och den här gången gäller det paketet Devastation. Likt det föregående paketet Onslaught innehåller Devastation några multiplayerkartor, ett hybridvapen och nästa episod av multiplayerkampanjen Extinction.

Kartorna är Ruins, en mayaruin med trånga gångar, Collision, skeppsvrak i New York, Behemoth, en gigantisk utgrävningsmaskin med många flankeringsmöjligheter och Unearthed som inspirerats av klassikern Dome från Call of Duty: Modern Warfare 3.

Vapnet är Ripper, en kulsprutepistol som med ett knapptryck förvandlas till en automatkarbin. Detta gör den till ett bra val i Devastations blandade kartor där avstånden växlar. Som en extra bonus får alla med Season Pass på Xbox-versionerna av Call of Duty: Ghost tillgång till Ripper nu och behöver inte vänta till 3 april då Devastation släpps.

Episode 2 av Extinction tar spelare till ett högteknologiskt spökskepp i Stilla Havet där de måste ta hand om två utomjordiska monster: Kraken och Seeder.

Observera att releasedatumet, 3 april, enbart gäller för Xbox Live. DLC:n kommer till de andra plattformarna vid ett senare datum.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.