Call of Duty: Modern Warfare III släpps snart – läge att sjuka sig?

Alla har vi lekt med tanken att sjukanmäla oss från jobbet och istället göra det vi vill. Nu är det möjligt för svenska Call of Duty-fans. Inför lanseringen av Call of Duty: Modern Warfare III erbjuder Call of Duty ett “karensbidrag” för att ge tillbaka till de mest hängivna fansen. Det skriver Activision i ett pressmeddelande.

I år firar Call of Duty-serien 20 år och nu vill Activision vill ta tillfället i akt och ge tillbaka till fansen inför lanseringen av Modern Warfare lll. Tydligen finns en en outtalad tradition att ta ledigt för att spela nya spel på lanseringsdagen. För de fans som har slut på semesterdagar erbjuder nu Call of Duty ett “karensbidrag” på 1400 kronor för att stanna hemma när Modern Warfare III släpps fredagen den 10 november 

Om tävlingen och hur du deltar

Makarov återvänder i Call of Duty: Modern Warfare III och är ett hot mot säkerheten runt om i världen. Protagonisten Ghost och Task Force 141 rekryterar nu svenska Call of Duty-fans för att dechiffrera Makarovs gåtor. Gåtorna kan besvaras individuellt eller i grupp om tre. För några få lyckliga vinnare innebär det ett ”karensbidrag” på 1400 kronor, spelkonsoler, DreamHack-biljetter och Call of Duty-merch. 

Den som vågar anta Makarovs utmaning kan delta på ghostyourboss.se. Tävlingen pågår mellan 23 oktober och 6 november.  

Kort om Modern Warfare III
Call of Duty: Modern Warfare III bygger vidare på fjolårssuccén Modern Warfare II och erbjuder fler valmöjligheter än någonsin tidigare i spelseriens historia. Bland annat kommer spelare kunna ta sig an en omarbetad och oförutsägbar huvudstory, den största Zombie-kartan hittills samt multiplayer-läget som innehåller 16 kartor – både klassiker och nya. 

Modern Warfare III lanseras den 10 november.

0 Delningar

1 Kommentar

  1. Gåta nummer 2 fick mig att lägga ner 😀

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.