Ännu en smygtitt på Call of Duty: Modern Warfare III

Den 17 augusti får vi veta mycket mer om kommande Modern Warfare III, men redan nu har Activision några tillkännagivanden i beredskap, såsom:

Världsavslöjandet i Warzone-operationen Shadow Siege den 17 augusti. Sätt samman ett fyrpersoners team och var redo att störta in i Call of Duty: Warzone från kl. 18:30 på torsdagen den 17 augusti. Dubbel XP startar vid denna tidpunkt, strax före början av Shadow Siege Limited Time Event, som är planerad att starta kl. 19:30 . Läs mer här.

Det kommer att vara möjligt att överföra innehåll, vilket i praktiken innebär att det innehåll som för närvarande är tillgängligt för spelare i Modern Warfare II och den nuvarande versionen av Call of Duty: Warzone (såsom vapen och kosmetiskt innehåll) kommer att vara tillgängligt i Modern Warfare III.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.