Nu kommer Battle for Karanvale till Crusaders of Light

Crusaders of Light är ett intressant exempel på spel. Det började som ett MMO för mobila plattformar, vilket kan låta som häxkonster för många av dagens gamers. Med solid mekanik och mycket innehåll har de dock växt till den grad att de till och med expanderat in på PC-marknaden. De kan dessutom skryta med något som inget annat MMO har: Cross-play. Du kan sitta och spela Crusaders på rasten, tåget eller bussen för att sedan fortsätta hemma vid datorn. Det är samma konton med samma progression.

Nu kommer ytterligare material som MMO’aren på språng kan roa sig med. I den nyaste uppdateringen introduceras ett nytt område i formen av staden Karanvale. Utöver en ny questline kommer även en ny raid, Mad Laboratory, vilken lovas ska vara den mest utmanande hittills. I kombination med detta introduceras även en ny rank på gear, så nu har du ännu mer godis att grinda efter. Slutligen lägger de även till ett nytt PvP-läge som går ut på att åtta spelare klär ut sig till NPC’er i Karanvale med målet att döda varandra utan att av misstag skada de riktiga invånarna. En minst sagt intressant idé.

Crusaders of Light finns tillgängligt på iOS, Android, Steam och Facebook Gameroom.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.