Nu kommer For Honor: Starter Edition – Ett sparsammare alternativ

Ubisoft fortsätter att skaka liv i For Honor. Efter att nästan ha glömt bort det efter dess release förra året så har de nu börjat rulla upp ärmarna för att få det i rullning. Efter att (äntligen) ha bytt till serverbaserad nätkod så har de bestämt sig för att göra något åt det näst största problemet: Priset. För många så har den ännu väldigt stora prislappen på spelet hindrat dem för att testa. Det har varit på tok för dött för dess kostnad.

Nu kommer alltså istället Starter Edition, vilket är ett avsevärt mer ekonomiskt alternativ. Med en prislapp som bara ligger på en bråkdel av det fulla spelets så gör det inte överdrivet ont i plånboken om man skulle vilja impulsköpa det. Så vad förlorar man på att skaffa denna versionen? Förvånandsvärt lite faktiskt. Du har fortfarande tillgång till alla spellägen. Den största skillnaden är att du bara har de tre grundkaraktärerna tillgängliga från början samt de tre andra basklasserna från den fraktion du valt att följa. Rent effektivt innebär detta att du i grund kommer ha 6 färre karaktärer.  Dessa kan fortfarande bli upplåsta med in-gamevalutan Steel. Priset för dem är dock märkbart högre med 8000 för Starter Edition jäntemot 500 för det vanliga spelet. DLC-karaktärer ligger på samma pris som för standardutgåvan, alltså 15000 Steel. Det är alltså inget pay-to-win någonstans, bara pay for convenience.

Förhoppningsvis blåser detta lite liv i ett utmärkt men bortglömt spel. Du kan läsa mer om Starter Edition på dess officiella sida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.