Child of Light II i görningen?

Patrick Ploudre – designer och teknolog för Child of Light – gjorde många fans av spelet lyckliga när han delade följande på Twitter härom veckan:

Fans av #ChildofLight, vill bara ni ska veta att @Take_Toch just skickade iväg sista godkännande för Aurora och Igniculus nästa stora äventyr. Förvänta er mer nyheter i början av nästa år 🙂

Patrick Ploudre

Läsarna utgick givetvis från att det var ett Child of Light 2 i görningen. Inlägget är, även med Twitters mått, rätt så kort och lämnar mycket utrymme för tolkningar. Detta gjorde att Ploudre fick pladdra vidare i ett tillägg två dagar senare:

Bara för att inte ge fel förhoppningar: Det här är inte CoL2. Det är en crossover där Aurora och Igniculus ankommer i en annan värld i nämnt äventyr. Vi kollaborerade med och godkände alla detaljer i den här unika upplevelsen. Så vi hoppas att ni kommer älska den!

Patrick Ploudre

Fans av Child of Light känner nog igen den bitterljuva besvikelsen efter spelets släpp på Nintendo Switch. Då spekulerades det också kring en uppföljare efter en liknande tweet-bild av Ploudre där man i bakgrunden kunde skönja (utan några rimliga tvivel) ett dokument med texten ”Light II”.

Bild lånad från IGN

Oavsett vad denna nyhet betyder för franchisen, kommer det bli trevligt att återse Aurora och Igniculus. Det är redan över sju år sedan!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.