Halo Infinite får sin officiella releasetrailer

Nästa vecka släpps äntligen Halo Infinite. Jag törs lova att det är det största Halo-äventyret någonsin efter att sett lanseringstrailern som Microsoft släppte nyligen. Det andas mastodonta explosioner, intriger och upplevelser av sällan skådat slag. Master Chief är äntligen tillbaka och är god vigör när nästa motståndare ska tas av kragen för gott.

Spelet släpps direkt till Xbox Game Pass och är ett utmärkt skäl till varför du ska prenumera på tjänsten. Du vill väl inte missa årets äventyr?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.