Code Vein släpps inte…i år

Den som väntar på något gott...

För alla er som längtat efter det kommande actionspelet från Bandai Namco måste vi tyvärr komma med dåliga nyheter. Spelet som i nyfiken folkmun kallas för “Anime Souls”, med sin tungt japanska estetik och gameplay som jämförts med FromsSofts populära serie, var planerat att släppas i september i år. Releasen av Code Vein har dock skjutits upp till 2019.

Genom spelets pre-releasekampanj har spelet fått en stor mängd positiva reaktioner från både media och spelare. Med den kunskapen till förfogande har Bandai Namco valt att skjuta upp releasen. Detta då de vill kunna ge alla ett spel som lever upp till förväntningarna. Detta tackar vi såklart för, men nu blev precis vår väntan ännu mer olidlig.

“Våra fans har gett oss en enorm mängd positiv feedback under utvecklingen av Code Vein.” säger Hervé Hoerdt, Vice President Marketing and Digital vid Bandai Namco i Europa. “Som ett resultat av detta – i ett försök att leva upp till de höga förväntningar fans redan har – har vi bestämt oss för att skjuta upp releasen av Code Vein för att ytterligare kunna finslipa spelet. Det är ett tufft beslut såklart, men vi hoppas att när fans väl får spela den färdiga produkten kommer de hålla med om att det var ett bra beslut.”

“Vi kommer därför inte ta med Code Vein till Gamescom i år då vi fortfarande jobbar på det färdiga resultatet. Vo kommer dock avslöja möjligheter att testa det inom en snar framtid!”

Samtidigt som det här är ett mycket uppskattat initiativ från utvecklarna (särskilt då många utgivare vill stressa ut ofärdiga spel idag) är det svårt att inte känna lite frustration. Det här var personligen ett av de mest hypade spelen i år och att inte vräka ur sig ett “disappointed!” i stil med Kevin Sorbo känns svårt. Men den som väntar på något gott!

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.