Comic Con återvänder till Göteborg nästa år

Efter en väldigt lyckad lansering i maj detta år med över 15 000 besökare, står det nu klart att Nordens största populärkulturella event Comic Con kommer tillbaka till Göteborg och Åbymässan den 9-10 maj, 2020. Det skriver arrangören i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada och överväldiga av det mottagande vi fick tidigare i år, och vi kunde snabbt konstatera att Göteborg och västkusten längtat efter ett eget Comic Con. Intresset och feedbacken har varit väldigt positiv, och det blev därför självklart att vi skulle återkomma även 2020, säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con eventen i Norden.

Comic Con har funnits i Stockholm sedan 2010 i olika skepnader, och lanserade i år det första Comic Con eventet någonsin i Göteborg med över 15 000 besökare.

Du kan se ett bildreportage från mässan här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.