Stort bildspecial från Comic Con Göteborg

Serier, spel, nördkultur och cosplay trängdes på Åbymässan den 11-12 maj.

I helgen som gick gick den första Comic Con-mässan på västkusten någonsin av stapeln. Trots att mässan heter Comic Con Göteborg var det Åbymässan i Mölndal som stod som värd för evenemanget. Runt 60 utställare trängdes med besökare i alla åldrar i den relativt nyöppnade mässhallen. Bland stånden och utställarbåsen minglade folk i alla åldrar, flera av dem utklädda till karaktärer från film- och spelvärlden. Allt i bästa Comic Con-anda.

Det bjöds på speed drawing, serieteckning, speldemos, föreläsningar, försäljning av populärkultur och givetvis meet and greets. Mässans stora dragplåster var utan tvekan skådespelar-gästerna Kristofer Hijvu från Game of Thrones, Gaten Matarazzo från Stranger Things och Alexander Ludwig, känd från serien Vikings. Det lockades med autografskrivning och selfies med de celebra gästerna.

Vi som var på plats vet att mässan var välbesökt, främst under lördagen, men ännu har inte arrangören Easyfairs meddelat hur det blir nästa år. Förhoppningsvis är Comic Con Göteborg här för att stanna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.