Comic Con Stockholm återvänder i september

Partnerskapet med GameStop består även 2018

Nordens största populärkulturella event Comic Con Stockholm har bytt samarbetspartners som en annan byter underbyxor de senaste åren.  Nu står det dock klart att Comic Con Stockholm fortsätter sitt partnerskap med världens största spelåterförsäljare GameStop. I samband med detta återkommer eventet till Stockholm den 14-16 september på Kistamässan.

– Med ett förlängt partnerskap med GameStop kan vi fortsätta arbetet med att säkra det bästa möjliga spelutbudet på mässan. Vårt samarbete förra året visade sig vara en stor succé med alla de stora spelbolagen närvarande, och vi är nu väldigt förhoppningsfulla inför årets mässa den 14-16 september på Kistamässan i Stockholm, säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con Stockholm.

– Vi är väldigt glada över att fortsätta utveckla vårt partnerskap vi haft med Comic Con Stockholm och Comic Con Copenhagen de senaste åren. Förra årets event i Stockholm var fantastiskt och vi ser fram emot att jobba med Comic Con Stockholm och våra huvudpartners för att göra 2018 års event ännu bättre och något utöver det vanliga! säger Eddy Danielsson, Merchandising, Marketing & E-commerce Director, Northern Europe.

Comic Con Stockholm väljer också att ligga kvar under samma helg som förra året och i år går mässan av stapeln den 14-16 september 2018 på Kistamässan i Stockholm, vilket också blir det andra året under koncernens Heroes-satsning, med systermässor i både Spanien, Belgien och Nederländerna. Allt detta skriver Comic Con Stockholm i ett pressmeddelande.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.