Comic Con Stockholm bryter med MCM och ändrar tid

Nu står det klart att Comic Con Stockholm ingår ett partnerskap med spelåterförsäljaren GameStop. Samtidigt byter eventet datum och genomförs den 15-17 september på Kistamässan.

– Vi är väldigt glada över vårt partnerskap med GameStop, och med detta har vi nu möjlighet att utöka spelutbudet på mässan. Vårt samarbete vid Comic Con Copenhagen förra året visade sig vara en stor succé med alla de stora spelbolagen närvarande, och vi är nu väldigt glada över att kunna ta detta partnerskap vidare till Sverige och Comic Con Stockholm, säger Christian Kullman, projektledare för Comic Con Stockholm.

Även datumet för eventet ändras. Från att tidigare ha genomförts under höstlovsveckan arrangeras Comic Con Stockholm den 15-17 september 2017 på Kistamässan i Stockholm. Samtidigt avslutar Comic Con Stockholm sitt tidigare samarbete med MCM Comic Con, och blir nu en del av koncernens Heroes-satsning, med systermässor i både Spanien, Belgien och Nederländerna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.