Cooler Master släpper ny racingrigg

Cooler Master berättar nu att de snart släpper radingriggen Dyn X, en produkt anpassad för racing- och flygsimulatorer i VR.

Dyn X består av två huvudkomponenter: en racingsits och en cockpit. Dyn X skall ge användarna möjligheten att skapa en simulationsmiljö som matchar deras preferenser.

Dyn X Cockpit är utvecklad för VR-racing i åtanke. Den gör det möjligt för dig att anpassa din körposition till olika racingscenarier på ett enkelt sätt. En enda justering erbjuder 14 olika körpositioner, som passar olika racingstilar. Riggen är kompatibel med en mängd olika racingtillbehör och bjuder på en robust konstruktion i rörstål . Den modulära designen ger många fästpunkter, vilket gör det möjligt för användarna att installera skärmar, växelspakar, rörelsessystem med mera efter deras behov.

Dyn X Racing Seat levereras också med utbytbara dynöverdrag i svart, rött eller blått, vilket gör det möjligt för användarna att anpassa sin simulationsmiljö efter deras önskemål eller humör. Riggen kan också förvandlas till en cockpit för flygsimulatorer.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.