Cyberpunk 2077 trailer ger hopp om väldens bästa spel

Den senaste trailern för Cyberpunk 2077 pressar in så mycket nytt gameplay att min hjärna exploderar av hajp. Det finns hundratals saker att se! Är det inte 10 december ännu?
Välkommen ombord Hajptåget, nästa hållplats 10 december!

Mitt rationella jag förstår att en trailer är konstruerad på ett sätt så att du ska förälska dig i spelet. Men mitt emotionella jag säger åt min rationalitet att hålla käft. Den här gameplay-trailern för Cyberpunk 2077 kommer rykande färsk från senaste Night City Wire och innehåller så mycket ögongodis att jag blir berusad av glädje.

Jag har varit såld på det här spelet länge nu. Ändå känns det som att desto mer jag ser av Cyberpunk 2077, desto säkrare är jag på att spelet är fullkomligt suveränt. Men du bör veta att jag är väldigt subjektiv i skrivande stud. Berusad av hajp.

Som motvikt kan läsa artikeln om mina fem farhågor med Cyberpunk 2077, eller inte, för jag är inte säker på att de håller längre!

Cyberpunk 2077, CD Projekt Red 2020.

Förutom att vi ser både skillträd, cyberware- och utrustningmenyer, får vi ögonblickligen se vad som verkar vara mini-aktiviteter som skyttetävlingar, berg-och-dalbana och racing, samt sociala aktiviteter som nakenbad och intima relationer. Trailern avslutar med att säga att Cyberpunk 2077 är nästa generations open world-spel. Jag är beredd att hålla med.

Nu ska jag kolla på trailern några gånger till.

Just det! Cyberpunk 2077 kommer ingå i ett nytt belöningsprogram som belönar dig med digitala in-game prylar för att äga och länka med andra spel från CD Projekt Red. Till exempel kan du erhålla en Wolf School-skinnpaj om du registrerar The Witcher 3: Wild Hunt!

Cyberpunk 2077 släpps den 10 december till Playstation 4, Xbox One, Stadia och PC. Spelet är bakåtkompatibelt på Playstation 5 och Xbox Series X/S och kommer dessutom att få en gratis uppgradering nästa år som drar nytta av de nya konsolernas hårdvara.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.