Cyberpunk 2077 går guld – spikad för 19 november

Kanske det mest pålitliga beviset på att Cyberpunk 2077 inte blir försenat igen.
Cyberpunk 2077 gone gold.

CD Projekt Red har låtit meddela på sociala medier att Cyberpunk 2077 har gått guld som det kallas. I förlängningen innebär det också att spelet får sin release den 19 november skrivet i sten. Anledning att fira kan man tycka! Glöm bara inte bort att skåla för alla de individer som arbetar övertid på CD Projekt Red för att få klart spelet.

Begreppet är lånat från musikindustrin när skivor blir massproducerade och har en guldfilm över sig. För spel är innebörden densamma och betyder att den slutgiltiga versionen av spelet blivit godkänd och skickad för produktion.

Förra veckan blev det klart att CD Projekt Red skulle behöva gå in i övertidsläge och arbeta en extra dag i veckan. Med tanke på att spelet gått guld spenderar utvecklaren troligtvis den här tiden med att framställa en väsentlig dag-ett-patch för Cyberpunk 2077 som putsar till den version som skickats till tryckeri.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.