Då släpps nästa Borderlands

Nästa spel i Bordelands-serien heter Borderlands: The Pre-Sequel ochsom det lite märkliga namnet kanske antyder så utspelar sig historien i en tid mitt emellan de första två spelen. För första gången får spelare strida på en av Pandoras månar, vilket medför mindre gravitation och annorlunda taktik.

Spelet landar hos oss i Sverige den 17 oktober och i dagsläget är det klart att spelet endast släpps till PC, Xbox 360 och PS3, men det är ingen högoddsare att vi även får se spelet till den nya generations konsoler ungefär samtidigt. Redan nu går det att förbeställa Borderlands: The Pre-Sequel. Läs mer om de godsaker som följer med förhandsbokningarna på den officiella hemsidan.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.