Då släpps Watch_Dogs!

[youtube id=”pFiJJFliB90″ width=”600″ height=”350″]

Skriv in den 27 maj i era kalendrar redan nu. Då släpper nämligen Ubisoft det hett efterlängtade Watch_Dogs samtidigt över hela världen. I rollen som Aiden Pearce kommer spelaren att kunna kontrollera hela spelvärlden med hjälp av Aidens smartphone. Watch_Dogs var till en början planerat att släppas i samband med releasen av Playstation 4, men releasen sköts upp i sista stund.

Geoffroy Sardin på Ubisoft är övertygad om att den extra tiden har get studion utrymme att skapa ett så perfekt spel som det bara går. Den 27 maj får vi alltså reda på om han har rätt.

Samtidigt berättar Ubisoft att spelare som köper spelet till en Playstation-konsol kommer att få ca 60 minuter extra spelmaterial via PSN.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.