Watch_Dogs utökar sin franchise

Trodde du att det skulle räcka med ett traditionellt spelsläpp för Watch_Dogs, tänk om. Ubisoft avslöjade idag att Watch_Dogs fått ett eget mobilspel tänkt att sammankopplas med det vanliga spelet för att förhöja spelupplevelsen. Tanken är att du ska kunna utforska Watch_Dogs även när du inte är hemma och kunna fortsätta tävla med dina vänner. Appen är gratis och finns att ladda ner för iOS och Andriod. Är du intresserad gå in på respektive marknadsplats och sök på Watch_Dogs Companion: ctOS Mobile.

Vill du grotta ner dig ännu mer i Chicago släpps nu även e-boken Watch Dogs – //n/Dark Clouds att ladda ner i digital form. Boken tar vid där handlingen i spelet slutar och är skriven av John Shirley. Boken finns i två varianter, dels den vanliga sortens e-bok men även i en mer interaktiv form, som app. Mer information om boken finns här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.