De bästa fynden under Black Friday

Vi har samlat ihop de bästa klippen. För din skull!

I detta nu pågår företeelsen Black Friday som allra bäst. Detta är dagen då butikerna enligt amerikansk tradition inleder julhandeln. Det är nu röda siffror skall vändas till svarta. För oss konsumenter innebär det en utmärkt möjlighet att göra fynd i butikshyllorna. Vi på Varvat har gått igenom de flesta butikers erbjudanden och här listar vi de allra bästa klippen för dig som älskar spel. Bra va!?

Siba har en egen sektion på sin rea-sida som heter spel. Här har de samlat de bästa fynden för oss gamers. Bland annat kan du dagen till ära införskaffa ett Xbox One för endast 1790 kr. Dagens förmodligen lägsta pris på Microsofts konsol. Då följer dessutom spelen Quantum Break och Alan Wake med i paketet.

Netonnet har även de en hel del produkter med bra priser. Vi har bland annat lyckats hitta det nyligen släppta Titanfall 2 för 349 kr. Både till PS4 och Xbox One.

CDON släpper nya erbjudanden varje timma under dagen. Hittills har vi lyckats hitta en hel drös spel till otroligt bra priser. Dessutom har webbshoppen det förmodligen bästa priset på Playstation 4 Slim, endast 2290 kr. Har du ca 10 000 000 kr över så kan du just nu köpa en Batmobile till rabatterat pris. Hela 2 miljoner dras av på ursprungspriset. Renas absolut största prissänkning!

Inet har givetvis också en kampanjsajt. Ett av de bästa fynden lär vara ett GeForce GTX 1080 från Asus för endast 3799 kr. Eller så kanske du är sugen på ett nytt headset från Kingston för 499 kr?

Webhallen har inte överdrivet mycket under sin spelsida, men visst går det att göra fynd även här. Du kanske är sugen på ett Lego Dimensions Starter Pack? Dagen till ära kostar det endast 395 kr till Wii U. Eller kanske en extra gitarr till Guitar Hero Live för endast 99 kr!

Spelbutiken.se har även de en hel del fynd under Black Friday. Vi har lyckats hitta ett Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes – Starter Pack till Xbox 360 för futtiga 179 kr. Hela 71 % rabatt! Luktar lite lagerresning.

Elgiganten har en hel del fina erbjudanden under dagen. Söker du en ny gaming-rigg så kan du tjäna en hacka på Acers Predator G6 som idag går på 18490 kr. Komplettera burken med en 27″ skärm från Acer för 3990 kr. 1300 kr rabatt.

Genomgående tycks vara att butikerna i år har stenkoll på sina konkurrenter. De flesta verkar har exakt samma pris på likvärdiga produkter, oavsett vilken webbshop du besöker. För den late så har Pricerunner samlat ihop de flesta butikers erbjudande på en sajt. Det tackar vi för!

Har vi missat något kanonerbjudande för alla gamers? Skriv gärna det i kommentarerna!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.