De bästa gamingerbjudandena under Black Friday!

Det har säkerligen inte undgått någon av er att det är Black Friday idag. Dagen då alla butiker skall vända röda siffror till svarta i bokslutet. För oss konsumenter innebär dagen att det finns en bra chans att göra riktigt bra klipp, speciellt när det kommer till tekniska prylar.

Men det är en veritabel djungel där ute och det är lätt att gå vilse bland alla Black Friday-erbjudandena. Därför har vi på Varvat har sonderat terrängen och lyft fram de bästa erbjudandena som dagen har att erbjuda. Alla är givetvis relaterade till TV-spel och gaming. Håll till godo!

Inet bjuder dagen till ära på fri montering om du väljer att köpa din dator i delar. Du kan också passa på att kliva in VR-världen med ett HTC Vive inklusive Deluxe Audio Strap för 6790 kr. Det är det bästa pris vi sett på Vive hittills.

Webhallen kan du passa på att införskaffa Xbox One S – 500GB Forza Horizon 3 Bundle för knappa 2000 kr. På sidan hittar du också mängder av prisvärda datorkomponenter som alla är nersatta under den svarta fredagen.

CDON har som vanligt en avdelning helt dedikerad till spel och gaming. Dessutom kommer nya erbjudanden att poppa upp under hela dagen. Bland fynden kan nämnas ett Playstation VR-paket för smått galna 2990 kr. Det finns också en hel del spel att fynda på sidan idag.

Netonnet vill givetvis inte vara sämre och radar upp en mängd prisvärda erbjudanden. Det är kanske dags att införskaffa den där gamingstolen du alltid drömt om? Passa också på att skaffa Resident Evil 7 Biohazard till Xbox One för endast 199 kr.

Elgiganten har laddat upp med en hel del PC-tillbehör till bra priser. Är du sugen på en ny speldator så kan du spara nästan 3000 kr på Lenovo Legion Y520.

Har du gått och tittat på en Nvidia Shield men inte riktigt vågat slå till? Då skall du passa på nu. Dagen till ära erbjuder Nvidia 300 kr rabatt på enheten som gör din TV väldigt mycket smartare. Det pågår dessutom en enorm spelrea på sajten under hela dagen.

Steam pågår en höstrea till och med den 28 november. Passa på att uppdatera ditt spelbibliotek med de titlar du trånat efter.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.